Klanica 'SUMIK' DOO Subotica ima cilj da vrši uslužno klanje papkara (goveda i svinja) za lokalne prerađivače mesa i da ih snabdeva zdravim i bezbednim svežim goveđim i svinjskim mesom, pri čemu ispunjavamo sve zakonske propise iz oblasti zdravstvene bezbednosti i higijenskih uslova. Želja nam je i da budemo lokalni lider u ovoj grani privrede i prepoznatljivi po pružanju vrhunske usluge našim korisnicima.
Ovu nameru ćemo ostvariti:
Ø stalnim povećanjem zadovoljstva korisnika i više od njegovog očekivanja, kroz obezbeđenje usluge vrhunskog kvaliteta i dokazane bezbednosti,
Ø odgovornošću prema korisnicima i brzim reagovanjem na njihove zahteve i očekivanja,
Ø uspostavljanjem partnerstva i poslovnosti u odnosima sa našim proverenim korisnicima usluga,
Ø usaglašavanjem svih procesa i proizvoda za zakonskim propisima i standardima,
Ø primenom principa HACCP u proizvodnji, koji će dprineti u očuvanju zdravlja naših korisnika usluga i njihovih potrošača,
Ø obezbeđenjem prijatne i zahtevane radne sredine za zaposlene kao najvažniji resurs za proizvodnju kvalitetnih i bezbednih proizvoda,
Ø obukom i motivisanjem zaposlenih kao i obezbeđenjem uslova u kojima će svaki zaposleni imati priliku da razvije svoj potencijal,
Ø obezbeđenjem zadovoljstva vlasnika stvaranjem optimalnog prinosa na investirani kapital,
Ø uspostavljanjem, održavanjem i stalnim poboljšavanjem sistema upravljanja kvalitetom i bezbednošću proizvoda prema Codex Alimentarius CAC/RCP 1- 1969, Rev.4-2003. i težnjom za neprekidnim poboljšanjem njegove efektivnosti.
Svi zaposleni u 'SUMIK' DOO Subotica su obavezni da održavaju sistem upravljanja kvalitetom i bezbednošću proizvoda prema Codex Alimentarius CAC/RCP 1-1969, Rev.4-2003.
Ova politika je dostupna eksternim zainteresovanim stranama.
U Subotici, 15.09.2009. godine.